Come back!

Inga läsare kvar och mer än ett år sen sist gör jag come back! Eller come back och come back vet jag inte. Inget speciellt eller märkvärdigt jag fick bara tillbaka lusten att skriva.

Mitt sista sommarlov har gått i en sprudlande fart och om jag inte tar mig helt fel så har halva radan gått och vad har jag gjort? Tanken var att jag skulle opererats i slutet av juni men mitt äventyr en vecka innan gjorde att jag fick hoppa upp ur sjukhusbädden och åka hem igen, klantiga jag! Så för min del har jag haft en lång semester från jobbet men om dryga veckan är jag tillbaka inne i stek oset igen, halleluja! Men innan dess ska jag hinna med en tripp till Halmstad med tjejerna. Håller tummarna för ett nytt äventyr och ett hej dundrande drag!

Nu ska jag ner och städa rummet som mer eller mindre kan liknas en uff kontainer, sedan en lätt joggingtur och om tiden tillåter ska jag börja tänka efter vad som ska packas ner i resväskan inför Halmstad. Sen tar jag en kväll helt för mig själv bara jag, en film, morötter och dipp. 




RSS 2.0